Emotiecode


Intense emoties kunnen zich vastzetten in je lichaam wanneer je ze niet goed verwerkt, negeert of wegdrukt. Dit gebeurt bij mensen maar ook bij dieren (de emotiecode is ook prima toe te passen op dieren).

Je kunt die emoties zien als kleine energieballetjes die zich in je hele lichaam, (ook je organen) kunnen vastzetten en er vervolgens voor zorgen dat de energie die door je lichaam stroomt wordt geblokkeerd.

Deze vastzittende emoties kunnen op den duur, klachten gaan veroorzaken op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Het kan ook zijn dat je om je hart te beschermen (niet gekwetst willen worden en geen pijn willen voelen)  een zogenaamde hartmuur hebt opgebouwd.

Met behulp van de Emotiecode kunnen die vastzittende emoties weggehaald worden.

Hoe?

De emotiecode gaat ervan uit dat alles en iedereen bestaat uit energie, waardoor we met elkaar zijn verbonden.

Je weet zelf niet welke emoties er in je lichaam vastzitten en waar. Je bewustzijn weet dat niet, maar je onderbewustzijn wel.

Via energie kan een verbinding worden gemaakt met het onderbewustzijn (uiteraard alleen na jouw toestemming)

Zo kom je te weten of er emoties vastzitten in je lichaam. Bij de emotiecode maak ik gebruik van spiertesten om erachter te komen of er emoties vastzitten. Het onderbewustzijn geeft 1 emotie per keer aan, en vervolgens kan die emotie worden verwijderd.https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.spiertest%20arm.jpg/picture-400?_=18678ca0ff1

Het mooie aan deze methode is dat je niet lijfelijk aanwezig hoeft te zijn voor een behandeling (dat kan wel). Dit kan op afstand via de energetische verbinding gebeuren. Je kunt dus gewoon je bezigheden doen, terwijl er vastzittende emoties worden verwijderd. Waar je je ook bevindt, je kunt altijd een emotiecode sessie laten doen.

Een volwassen persoon heeft gemiddeld 350 vastzittende emoties. Dit kunnen er ook meer zijn (bijv. bij hogere leeftijd en/of veel meegemaakt). Het is ook mogelijk alleen de vastzittende emoties op de hartmuur te verwijderen

Wil je meer weten? Bel: 0653588455 of mail naar: info@stadsestilte.nl


Tarieven:

-Intakegesprek en 1e sessie  € 50,- pp

-Losse vervolg sessies na intake € 30,- pp

-Pakket : Intake en 10 sessies € 300,- (sessies gebruiken i.o. binnen 1 jaar)

-Onderhoudssessies: Per losse sessie €25.

 

E-mailen
Bellen