Individuele coaching in de buitenlucht

Ik coach met veel plezier in de buitenlucht op maat tijdens individuele sessies. Heb jij het gevoel dat je de regie over je eigen leven kwijt bent? Heb jij klachten zoals stress, onrust, en angsten? Wil je bewuster in het leven staan, je valkuilen herkennen, er mee om leren gaan, om zo erger (burn out) te voorkomen? Tijdens de coaching in de buitenlucht zal je snel merken dat je hoofd leger wordt, je oude denkpatronen en gewoonten los kunt laten en je energielevel omhoog gaat. Lekker buiten bewegen zonder prestatiedruk, je hart luchten en bewust in het nu zijn. De combinatie van beweging, Mindful wandelen en ademhalingstechnieken laten je ontspannen en zorgen dat je weer de goede Mindset krijgt om er weer tegen aan te gaan. Ik maak ook gebruik van het klassiek labyrint tijdens de coaching en van Art based coaching (antwoorden vinden door te kijken naar kunst). Zo werk je aan emotioneel en fysiek herstel en krijg je de regie over je eigen leven weer terug. De investering dubbel en dwars waard!


Individueel wandelcoaching traject: Kom in beweging!

In totaal bestaat het traject van de Wandelcoaching uit tenminste 6 bijeenkomsten, Per keer ca. anderhalf tot twee uur coaching. Al wandelend in de buitenlucht zal je je snel beter gaan voelen en je hoofd leger worden. De methodiek van Mindful Run/Walk is een combinatie van coaching met gebruik van Mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen. Het is een bewustwordingsproces van lichaam en geest. De eerste keer ontmoet ik je graag tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek; om te kijken hoe ik je verder kan helpen en te onderzoeken of we samen deze coaching aan gaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een coachingstraject van tenminste 6 sessies van maximaal 2 uur. Gratis intakegesprek/verslag/intro wandelcoaching. 

Contact of aanmelden

Eenmalige individuele Labyrintcoachingsessie in de buitenlucht van 2 uur te boeken voor € 125,- pp:

Gedurende deze eenmalige coachingsessie, bepalen we van te voren in overleg waaraan je wilt werken, een probleem, een vraag, om spanning los te laten....je vult een intakeformulier in, daar hebben we telefonisch contact, over, vervolgens plannen we een afspraak in, de locatie etc. Meer info? Aarzel niet en stuur me gerust een mail met je vragen.

Stress verminderen, loslaten, en nieuwe inzichten verkrijgen door middel van het lopen van een klassiek labyrint! We maken op het strand een eigen labyrint, en gaan vervolgens labyrintlopen met oefeningen die op jou persoonlijke vraag/probleem inwerken. 

contact

"" Joyce heeft geduld, neemt echt de tijd voor je, heeft aandacht voor wat er speelt en tegelijkertijd ziet ze de rode draad, waarvoor je bij haar gekomen bent""

Herken je jezelf hierin?

Voel jij je vaak druk, gehaast, onrustig, in onbalans en ervaar je al langere tijd stress en steeds minder veerkracht? Loop je eigenlijk over maar wil je het niet toegeven omdat je denkt dat je wel sterk' genoeg bent om alles aan te kunnen? Ben je perfectionistisch en geef je niet graag dingen uit handen, wil jij altijd graag de controle behouden? Voel je je vaak moe, heb je weinig energie en komt er ondanks al je inspanningen maar weinig uit je handen? Heb je moeite om positief te blijven? Wees eens eerlijk, herken je jezelf hierin en zou jij bovenstaande dingen diep in je hart wel willen veranderen maar weet je niet hoe je dat kunt doen.... Ik help je graag met een individueel traject Wandelcoaching. Kom in beweging en ervaar wat het met je kan doen.! 

"Je leert  met behulp van ademhalingstechnieken van je hoofd naar je lijf te gaan"

 ""Joyce heeft veel levenservaring en kennis,  welke zij op een positieve manier weet over te brengen""


 ""Je leert los te laten en te kiezen voor jezelf""

""Een aanrader voor iedereen die meer rust, balans en harmonie in zijn leven wil""

"Tijdens de wandelcoaching heb ik een labyrint gelopen op het strand, waarbij ik letterlijk stil stond bij gedachten over personen en gebeurtenissen in mijn hoofd. Door deze bewust los te koppelen in het labyrint ontstond er ontspanning in mijn lichaam en rust en ruimte in mijn hoofd""


Wat kan (Mindful) wandelcoaching voor je doen?

Al wandelend kom je (letterlijk en figuurlijk) in beweging in de buitenlucht......

Coaching speciaal op jou afgestemd

Stress verminderen

Angsten verminderen

Aanbod van verschillende wandelvormen met een helende werking

Mindfulness oefeningen en ademhalingstechnieken

Trainen van je bewustzijn

Inzicht in hoe om te gaan met je probleem

Weer in het hier en nu leven

Blokkerende patronen veranderen

Energie vergroten

Je hoofd leegmaken

Verbetering gezondheid

In balans komen

Helderheid en focus

Ruimte creëren voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelenWat is Mindful Wandelcoaching?

Wandelcoaching volgens de methode van Mindful Run heeft drie belangrijke tools om je weer in balans te krijgen: bewegen (letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen), bewustwording; met behulp van Mindfulness oefeningen en NLP (Neuro Linguistisch programmeren) word je je weer bewust van jezelf en je omgeving, en ademhalingstechnieken die je worden aangereikt, zorgen ervoor dat je letterlijk weer lucht krijgt. Daarnaast zal je bemerken dat je gezondheid zal verbeteren en stress gereduceerd wordt.


In 2021 start ik met persoonlijke en kleinschalige wandel(coaching) retraites. Meer info hierover volgt


Via je werkgever een coachingstraject volgen?

Coachingstrajecten worden tegenwoordig veelal vergoed vanuit de werkgever. Medewerkers hebben bijna altijd de beschikking over een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun je hier gebruik van maken voor een wandelcoachingstraject? Het heeft voor jullie beide voordelen! Vraag dus gerust aan je werkgever of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. Bovendien is een coachingstraject voor jouw werkgever aftrekbaar van de belasting.

 

E-mailen
Bellen