Stress verminderen door Coaching in de buitenlucht 

Voel jij je vaak druk, gehaast, onrustig, niet in balans en ervaar je stress en steeds minder veerkracht? Loop je eigenlijk over maar wil je het niet toegeven omdat je denkt dat je wel sterk'genoeg bent om alles aan te kunnen? Ben je perfectionistisch en geef je niet graag dingen uit handen, wil jij altijd graag de controle behouden? Voel je je vaak moe, heb je weinig energie en komt er ondanks al je inspanningen maar weinig uit je handen? Heb je moeite om positief te blijven? Wees eens eerlijk, herken je jezelf hierin en zou jij bovenstaande dingen diep in je hart wel willen veranderen maar weet je niet hoe je dat kunt doen.... Ik help je graag met een individueel traject Wandelcoaching. Kom in beweging en ervaar wat het met je kan doen.! 

 


Wat kan (Mindful) wandelcoaching voor je doen?

Al wandelend kom je (letterlijk en figuurlijk) in beweging in de buitenlucht......

Coaching speciaal op jou afgestemd

Stress verminderen

Angsten verminderen

Aanbod van verschillende wandelvormen met een helende werking

Mindfulness oefeningen en ademhalingstechnieken

Trainen van je bewustzijn

Inzicht in hoe om te gaan met je probleem

Weer in het hier en nu leven

Blokkerende patronen veranderen

Energie vergroten

Je hoofd leegmaken

Verbetering gezondheid

In balans komen

Helderheid en focus

Ruimte creëren voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens


Wat is Mindful Wandelcoaching?

Wandelcoaching volgens de methode van Mindful Run heeft drie belangrijke tools om je weer in balans te krijgen: bewegen (letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen), bewustwording; met behulp van Mindfulness oefeningen en NLP (Neuro Linguistisch programmeren) word je je weer bewust van jezelf en je omgeving, en ademhalingstechnieken die je worden aangereikt, zorgen ervoor dat je letterlijk weer lucht krijgt. Daarnaast zal je bemerken dat je gezondheid zal verbeteren en stress gereduceerd wordt.


Individuele wandelcoachingssessies: Kom in beweging!

In totaal bestaat het traject van de Wandelcoaching uit 6 bijeenkomsten, Per keer ca. anderhalf tot twee uur coaching. Al wandelend in de buitenlucht zal je je snel beter gaan voelen en je hoofd leger worden. De methodiek van Mindful Run/Walk is een combinatie van coaching met gebruik van Mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen. Het is een bewustwordingsproces van lichaam en geest. De eerste keer ontmoet ik je graag tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek; om te kijken hoe ik je verder kan helpen en te onderzoeken of we samen deze coaching aan gaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een coachingstraject van tenminste 6 sessies van maximaal 2 uur. Gratis intakegesprek. 

Contact of inschrijven
In 2021 start ik ook met persoonlijke en kleinschalige wandel(coaching) retraites. Meer info hierover volgt spoedig.


Eenmalig een kennismakings- coachingsessie of een labyrintcoachingssessie (ca. 2 uur) met (gratis) intake en verslag is ook mogelijk                                                                            €97,- p.p.


Via je werkgever een coachingstraject volgen?

Coachingstrajecten worden tegenwoordig veelal vergoed vanuit de werkgever. Medewerkers hebben bijna altijd de beschikking over een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun je hier gebruik van maken voor een wandelcoachingstraject? Het heeft voor jullie beide voordelen! Vraag dus gerust aan je werkgever of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. Bovendien is een coachingstraject voor jouw werkgever aftrekbaar van de belasting.

 

E-mailen
Bellen