Hallo! Mijn naam is Joyce Hoogeveen, 

Ik ben organisator en begeleider van Stilte retraites en kleinschalige persoonlijke wandel(coaching) retraites op locatie, coach in de buitenlucht en eigenaar van Stadse Stilte. 

Ik organiseer een aantal keer per jaar stilte weekenden en een stilte Midweek. Deze stilteretraites vinden plaats op een prachtige locatie in de Abdijhoeve bij de Willibrordabdij in Doetinchem.


De kleinschalige  persoonlijke wandel(coaching) retraites worden vanaf 2021 georganiseerd, meer info hierover volgt.


Ik bied daarnaast midden in alle drukte en hectiek van de stad mini(stilte)stadsretraites aan.(in verband met de RIVM maatregelen ten aanzien van Covid-19 kunnen er momenteel geen mini stilte retraites plaatsvinden)Op deze sfeervolle plek kan je je even terug te trekken en tot rust komen in onze drukke maatschappij. Geef je over aan de rust en stilte en ontdek hoe je jezelf hierdoor weer kunt opladen. 


Hulp nodig om stress te verminderen? 

Naast begeleider en organisator van de diverse stilte retraites'ben ik gecertificeerd wandelcoach en mindfulnesstrainer; en coach ik jou in de buitenlucht op maat tijdens individuele sessies. Om klachten zoals stress, burn out, onrust, en angsten te verminderen en samen met jou op te lossen. 

Daardoor zal je snel merken dat je hoofd leger wordt, je oude denkpatronen en gewoonten los kunt laten en je energielevel omhoog gaat. 

Of volg een of meerdere individuele sessies om stress te verminderen, te ontspannen, je hoofd leeg te maken en je energieniveau te verhogen. 


Individuele coaching in de buitenlucht; 

Lekker buiten bewegen zonder prestatiedruk, je hart luchten en bewust in het nu zijn. De combinatie van beweging, Mindful wandelen en ademhalingstechnieken laten je ontspannen en zorgen dat je weer de goede Mindset krijgt om er weer tegen aan te gaan. Zo werk je aan emotioneel en fysiek herstel en krijg je weer de regie over je eigen leven. De investering dubbel en dwars waard!

 

Meerdaagse stilte retraites

Voor de meerdaagse stilteretraites (weekend en midweek retraites) maak ik gebruik van de Abdijhoeve (voormalig Stiltecentrum Bethlehem) in Doetinchem midden in de natuur, gelegen naast de Willibrordsabdij, Meer info is ook te vinden op: www.eenweekendstilte.nl

 

https://www.eenweekendstilte.nl/

 


Wat heeft Stadse Stilte jou verder te bieden?

Stadse Stilte beschikt over een unieke ruimte midden in het centrum van Leiden, waar je kunt ontspannen en rust en stilte kunt vinden. Het aanbod  van Stadse Stilte bestaat uit: Stilte (stads)retraites, weekend- en midweekretraites in Doetinchem, individuele coaching in de buitenlucht, Energetische Access Bars behandelingen, en klankbaden voor diepe ontspanning.


In balans 

Hoe zorg je voor een goede balans tussen momenten van inspanning en ontspanning in je drukke leven? Heb je langere tijd onder te hoge druk gestaan, stressvolle perioden meegemaakt, of denk je soms de regie over je eigen leven kwijt te zijn? Dan herken je vast deze symptomen: uitgeput zijn, te weinig energie, moeite met concentratie en focus, slaapproblemen en het gevoel dat het je allemaal te veel wordt? Dan wordt het tijd om een pas op de plaats te doen en in te grijpen om erger te voorkomen. Onrust in je hoofd wordt veroorzaakt door je gedachten. Bij Stadse Stilte kom je weer op adem, moet je even helemaal niks..........alleen als je dat zelf wilt, kun je ook leren hoe je met die maalstroom aan gedachten kunt omgaan. 


Het pand van Stadse Stilte:

 

Stadse Stilte is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand op de Hogewoerd 59 te Leiden, een gedeelte van een voormalige wijnkoperij, die met veel zorg en smaak is gerestaureerd en gemoderniseerd. Hier heb ik een rustige plek midden in het levendige centrum van Leiden gecreëerd. Slow down en ontdek wat rust, stilte en ontspanning voor jou kan doen....


Samenwerking

Stadse Stilte maakt bij verschillende projecten gebruik van vrijwilligers, en werkt samen met verschillende zakelijke partners, 

Samenwerkingspartners:

https://www.eenweekendstilte.nl/

http://www.mindfulmindset.nl/


https://www.olanderearthworks.com/

Het logo van Stadse Stilte is ontworpen door:

http://hetpapierburo.nl/

De foto's bovenaan de pagina's en mijn portretfoto's zijn merendeels gemaakt door 

https://www.photolap.nl/


Heb je vragen en/of wil je meer informatie? Aarzel dan niet maar neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, de email, of telefonisch (op ma-vrij tussen 9-17 uur) .


Volg ons op Instagram en Facebook! 
 


E-mailen
Bellen