Zomer Mindfulness cursussen: Mindful & Meer

Deze Mindfulness cursussen worden individueel gegeven of aan duo's om de persoonlijke aandacht te kunnen optimaliseren en aan te sluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Mindfulness: Mindfulness biedt goede hulpmiddelen om gemakkelijk meer rustmomenten in je dagelijkse leven in te passen. Het zorgt er voor dat je anders naar jezelf gaat kijken. Het leert je beter omgaan met stress en je eigen gedrag herkennen in stressvolle situaties. Neem bijvoorbeeld dagelijks even afstand door een korte ademhalingsoefening of een meditatie te doen. 


Wat kan Mindfulness jou brengen?

- Leven op de automatische piloot doorbreken

- Leert je omgaan met obstakels 

- Je eigen grenzen leren kennen

- Het voorkomen van onnodige stress

- Hoe om te gaan met (negatieve) gedachten

- Goed voor jezelf te zorgen

Mindfulness & Meer cursus

De Mindfulness&Meer cursussen worden regelmatig gegeven op de eigen locatie van Stadse Stilte. De opbouw van de cursus is in de basis gelijk aan de 8 weekse MBSR cursus, daarnaast voeg ik mijn eigen kennis en ervaring toe die ik de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens en na mijn Burn-out in 2017 als; coach in de buitenlucht, labyrint coach, ademhalingstechnieken, Art Based Learning, begeleider van stilteretraites. Er is een stiltedag opgenomen in deze 8 weekse cursus, we zullen ook 1x Mindful wandelen zodat we Mindfulness in de natuur kunnen toepassen en ervaren. Ik pas de onderwerpen zoveel mogelijk aan, aan de behoefte van de deelnemers.

 

Deze cursussen zijn bestemd voor iedereen die met meer aandacht en bewustzijn in het leven wil staan. We gaan op zoek naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning omdat veel mensen geneigd zijn hun eigen grenzen te vaak en te lang te overschrijden en daardoor uitgeput raken en moeilijk nog tot ontspanning kunnen komen. We komen te weten hoe je lichaam reageert onder stress, welke rol onze eigen gedachten spelen en op welke manier je daar beter mee om kunt gaan. Je leert hoe meditatie je kan helpen om rustmomenten in de dag in te bouwen en hoe belangrijk dat voor je is. En we besteden aandacht aan Mindful yogaoefeningen. Elke les krijg je huiswerkopdrachten mee om thuis het geleerde in praktijk te brengen. Je ontvangt een les/werkmap gedurende de cursus. Elke les ontvang je een nieuwe les in de map.

 

In zeven wekelijkse bijeenkomsten, in overleg te bepalen en een Stiltedag, gaan we onderzoeken en ervaren wat Mindfulness voor jou kan betekenen in je dagelijks leven, hoe je beter kunt ontspannen, en een goede balans kunt behouden in deze hectische tijd. Een duo of individueel traject is op maat gemaakt, hierin zit ook een stukje coaching, de data en tijdstippen worden bij deze cursussen in overleg gepland.

Je kunt een vrijblijvend intakegesprek aanvragen (via het contactformulier) waarin we erachter proberen te komen wat jij op dit moment nodig hebt, en of deze cursus iets voor jou is. Daarna kan je besluiten of je wilt gaan deelnemen.

Tarief individuele cursus                                                   € 695,- pp

Tarief duo cursus (met twee personen)                           € 595,- pp

                                   E-mailen
Bellen